Cat Wilde and the Pyramids of Dead!

Play’n GO skriver nästa kapitel i Book of Dead med sin nya online-slot Cat Wilde and the Pyramids of Dead.

På sitt senaste äventyr är Cat Wilde på jakt efter en mycket speciell uppsättning skatter. Vågar du följa med Cat Wilde när hon kliver in i de förbjudna gravarna? Akta dig för de val du gör; du vet aldrig vilket som kan bli ditt sista.

I den senaste upplagan av ”Dead Series” finns några nya vändningar som tidigare inte har setts i Dead-spelen – tre olika bonusfunktioner. Förutom den expanderande Wild-symbolen som är synonymt med den här spelserien, får spelarna se tillägget av en Instant Prize, Free Spins och Fixed Jackpots, plus möjligheten att vinna upp till x10000 av den totala insatsen.

Fans av andra spel i serien, eller hela serien i sig, kommer att se återkomsten av faraonerna från spel som Rise of Dead (2019) och Cat Wilde and the Lost Chapter, som släpptes tidigare i år. Teamet har på ett smart sätt förenat dessa karaktärer med Jackpot-funktionen.

Om spelarna når Jackpot-funktionen presenteras de med 12 urnor som öppnar ett pick and click-spel. De fyra faraonerna i spelet representeras av en urna med deras fasta odds högst upp på hjulen. Spelaren klickar på en urna och släpper ut anden som lägger sitt märke på urnan högst upp på hjulen. Om tre av samma ande släpps ut avslöjas vinsten som spelaren får.

Spelets designers har lagt till fler spöklika animationer och ett glödande grönt hjul för att markera landningen av den tredje scattern som fördjupar dig i den kusliga världen av Cat Wilde och Pyramids of Dead.

Hälsningar brmcoa.org teamet