Kolla in våra topp 5 musikslots

Det är självklart att vi är ett stort fan av att föra in rock till spelautomater. Oavsett om vi tar oss tillbaka till 80-talet med Twisted Sister eller KISS där drömmarna var lika stora som frisyrerna, eller om vi släpper lös förödelse med monsterrock med det finska heavy metal-bandet Lordi.

Fortsätt läsa för att ta reda på vilka som är våra fem bästa rockspelautomater.

DEF LEPPARD HYSTERIA

Massivt hår. Retro sci-fi-estetik. Vad finns det att inte älska?

På 80-talet blev Def Leppard en succé i USA och (så småningom) i Storbritannien som ett new wave heavy metal-band. Med hits som Pour Some Sugar on Me, Animal och Love Bites (för att bara nämna en handfull). Deras utseende och sound har imiterats av många – en elektrifierande rockplats var säker på att följa.

Def Leppard Hysteria är inte bara en succé bland älskare av Play’n GO-spel, utan även fans av Def Leppard och 80-talsmusik i allmänhet kommer att få en upplevelse.

Speldesignerna har förblivit trogna bandets ikoniska estetik i varje detalj i spelet. Laddningsmätaren har en triangelformad design som en subtil blinkning till det Illuminati-inspirerade albumomslaget Hysteria.

ALICE COOPER AND THE TOME OF MADNESS

Välkommen till Alice Coopers mardrömsliknande sinne!

Alice, som var på turné i en ny stad, hittade en bokhandel med en tom byggnad som såg ut att ha varit övergiven i århundraden. Alice körde fingrarna längs ryggarna på de gamla böckerna och fastnade för en dagbok som väckte hans nyfikenhet. Eftersom boken var tom tog han tillfället i akt att skriva sina memoarer. Med varje streck hörde han ett skrapande från bokens inre. När han fortsatte att skriva fylldes andra sidor med berättelser om andra Coopers i parallella dimensioner.

Nu är Alice en fånge som han själv har skapat och måste hålla sin berättelse vid liv för att hålla sig själv vid liv.

Visste du att Alice Cooper föddes som Vincent Damon Furnier? Alice Cooper är känd som ”The Godfather of Shock Rock” och har underhållit mängder av rockfans i årtionden. Furnier gick solo 1975 och tog namnet Alice Cooper med sig. Furnier släppte sitt första konceptalbum Welcome to My Nightmare. Lyssna efter det i det här spelet. Hans raspiga röst, blodiga scenkonster och ikoniska utseende – passar utmärkt till den här kusliga spelautomaten (du hittar den på vår topp 5-lista över Halloween-spel).

Målet med spelet är att befria Alice från hans kedjor och välj bland Reality Spins för att göra detta! Välj mellan The Dungeon, The Temptation Room, The Chamber of Horrors eller The Insane Asylum. Skapa kluster som tas bort från rutnätet och nya symboler.

KISS REELS OF ROCK

Starchild, Demon, Spaceman och Catman ger sig ut på en turné som kommer att bli den bästa hittills i KISS Reels of Rock.

De här killarna vet verkligen hur man sätter upp en show. Kiss kom till liv i mitten av 70-talet, med sin chockrock och heavy metal-stil och personifierad smink, och de imponerade på publiken med sina eldsprutande och pyrotekniska upptåg på scenen, svävande trumset, rykande gitarrer – ja, de hade allt.

Starchild, Demon, Spaceman och Catman uppträder och spelar på hjulen med sina unika ansiktsmålningar. Även de som inte är bekanta med Kiss kommer inte att kunna undgå att absorbera den energi som det här spelet utstrålar tack vare karaktären av bandets ikoniska framträdanden.

ZZ TOP ROADSIDE RICHES

Om du vill ha en smak av americana kan du följa med ZZ Top på Route 66. Rulla ner taket, spela några låtar och rock the road.

ZZ Top bildades 1969 i Texas och skägget, solglasögonen och hatten har blivit synonymt med bluesrockbandet.

Du kommer att höra låtar som Gimme All Your Lovin’, Sharp Dressed Man och Legs när du kör på motorvägen.

Billy Gibbons, Dusty Hill och Frank Beard dyker upp på spelplanen och dyker även upp när Free Spins aktiveras; bandmedlemmarna är animerade vilket gör att du dyker in i Roadside Riches värld.

TWISTED SISTER

Twisted Sister nådde världsrykte på 80-talet med albumet Stay Hungry, kända för sitt enorma hår, sina ljusa kläder och sina slapstickkomiska musikvideor.

Twisted Sister grid slot är inspirerad av bandets musikvideo ”We’re Not Gonna Take It” eftersom den arga fadern dyker upp på laddningsmätaren med sin nedlåtande röst! Spelet innehåller en gratisrunda som heter ”We’re Not Gonna Take It”, inspirerad av texten och musikvideon. Varje bandmedlem spelar sin roll i spelet när de dyker upp på rutnätet.

Twisted Sisters distinkta stil och musik ger en kreativ rockspelautomat med innovativa funktioner som fans av bandet omedelbart kommer att få upp ögonen för.