Lordi Reel Monsters ger monsterrock till slots

28 april 2022Play’n GO ger sig ut på en rockig resa med sitt senaste musik-IP-spel Lordi Reel Monsters.

 

Herr Lordi och hans band av monster stiger upp ur sin slummer och kallar alla troll, monster, demoner och varelser att ansluta sig till dem på deras rockstorm! Det kommer att bli tungt…

 

Du kanske känner igen det finska heavy-metalbandet från deras bidrag till Eurovision 2006 med deras ikoniska hit Hard Rock Hallelujah. Deras monstruösa kostymer och tunga toner är rena underhållningen och deras nya slot är inte annorlunda.

 

Free Spins-funktionen uppmuntrar spelaren att välja och klicka på en av två av Lordis nya låtar Better Hate Than Never och Reel Monster – den andra är skriven speciellt för Play’n GO – för att spela på rutnätet och skräddarsy upplevelsen för spelaren ännu mer.

 

Spelets konstverk påminner om The House of Hammer Horror-serier, vilket passar utmärkt till berättelsen om dessa monstermänniskor som stiger upp ur jorden, med en kuslig kyrkogård som bakgrund. Vi kan se att det här spelet kommer att hamna på listan över de bästa kusliga slotspelen.

Denna klassiska slot med sju gånger sju rutnät kompletterar temat i spelet på ett vackert sätt då Lordi förstör matchande symboler på rutnätet. Detta spel med hög potential ger spelarna möjlighet att vinna upp till x4000 sin insats genom laddningsmätaren och Free Spins-funktionen.

Varje medlem i bandet utnyttjar en unik funktion för verkligt dynamiskt spelande. Detta skapar inte bara många olika sätt för grid-sloten att spela ut, utan animerade karaktärer kommer till liv och fördjupar spelaren ytterligare i detta episka spel.

Charlotte Miliziano, chef för spel på Play’n GO, säger,

 

Vår ständigt växande portfölj av Music IP-titlar är oöverträffad. Vi får utforska olika genrer och subgenrer, vilket stärker vår mångsidighet och mångfald inom branschen ytterligare.

Vi lägger mycket fokus på våra karaktärer och deras berättelser i våra spel, och varje medlem av Lordi bidrar till spelets berättelse. Att varje medlem redan har en bakgrundshistoria var en bonus!

”Spelarna kommer till oss för att bli underhållna, och de kommer att få mer än de räknat med med Lordi Reel Monsters.