Våga avslöja Secret of Dead

Våga avslöja Secret of Dead

24 februari 2022- Secret of Dead avslöjar nästa kapitel i Play’n GO:s populära Book of Dead-serie.

Läs även: beasts of fire från play n go.

Efter att ha avslöjat Scroll of Shai och öppnat dess väg till ofattbara skatter som har legat och väntat i århundraden efter århundraden. Hemligheten bakom dessa forntida egyptiska rikedomar finns på röravstånd. Vågar du avslöja The Secret of Dead?

I nästa upplaga av serien The Book of Dead tas nästa steg i resan efter det gamla Egyptens dolda skatter. Secret of Dead följer på det framgångsrika Scroll of Dead, som var ett av Play’n GO:s mest framgångsrika spel förra året – det är tydligt att historien är långt ifrån över.

Denna uppmärksamhet på berättelsen och utvecklingen som Play’n GO är välkänt för höjer underhållningsfaktorn. Med hjälp av sin kunskap om de verktyg som avslöjades i Legacy of Dead och Scroll of Dead vet spelarna i den här serien vad de kan förvänta sig innan de börjar spela, vilket skapar en solid grund av förtroende som bidrar till dessa spelens framgång.

För dem som inte har spelat spelen i den här serien tidigare, kommer den överdådiga visuella bilden som kompenseras av det populära egyptiska temat garanterat att hålla nya spelare vid kanten av sina stolar.

Spelchefen Charlotte Miliziano säger,

”Den här serien är ett bra exempel på att tänka i större sammanhang. Vår portfölj handlar inte om enskilda titlar, utan om en mångsidig katalog med spel av högsta kvalitet som ger en rejäl stöt när det gäller underhållning för spelarna.

”Spelare har en affinitet för uppföljande spel eftersom de vet vad de kan förvänta sig och litar på att de kommer att bli underhållna. De har följt berättelsen hittills och vill veta vad som händer härnäst, precis som när en bra bok slutar med en plågsam cliffhanger.”

Fler blogginlägg