Play’n GO släpper en helt ny skatt med Golden Osiris

Play’n GO släpper en helt ny spel Golden Osiris

 

Än en gång har Play’n GO kombinerat en djupgående berättelse med spännande funktioner, inklusive Wilds med upp till 10x multiplikatorer och en laddningsfunktion (ett annat framgångsrikt Play’n GO-format), för att skapa en rolig spelupplevelse.

Golden Osiris sammanför deras populära kaskadformade gridslot-format med ett av deras mest älskade teman, det gamla Egypten, för första gången i detta roliga nya slotäventyr.

Spelet kretsar kring den egyptiska legenden om att underjordens herre en gång förvandlade solens gyllene strålar till riktiga guldtackor och gömde skatten djupt inne i en grav. Spelarna har nu chansen att avslöja skatten och behålla en bit för sig själva!

Det verkar bara naturligt att de borde ha skapat en slot med egyptiskt tema i kaskadnät vid det här laget; de har redan sett stora framgångar i det formatet med ett annat av deras populära teman, den nordiska mytologin, i slotten Viking Runecraft. CPO Martin Zettergren betonade dock att det var viktigare att få det rätt än att bara få det släppt.

”Att sammanföra dessa två element är förstås vettigt om man tittar på vår meritlista med dessa spel.

Men det handlar inte om att försöka tjäna snabba pengar eller att kapitalisera för sakens skull. Folk vet vid det här laget att vi bara gör saker som är vettiga för marknaden, som skapas utifrån de bästa idéerna och som kommer att gynna våra operativa partners och deras spelare.

Om alla våra viktigaste faktorer inte stämmer överens kommer vi inte att göra det, det är enkelt.”

Denna strategi har gett inget annat än framgång för leverantörerna, som ständigt är med i samtalet när det gäller att diskutera världens bästa slotsskapare.

Efter sitt mest framgångsrika år någonsin verkar det som om Play’n GO bara kommer att bli starkare och fortsätta att skilja sig från resten av flocken.

Prova Golden Osiris själv idag.