Nytt spel från play n go – Beasts of Fire

23 december 2021-Play’n GO har gett den klassiska spelautomaten med Buffalo-tema en eldig version med Beasts of Fire.

Århundraden har gått sedan den stora meteoren slog ner på de snöiga Great Plains. Men detta var en meteor som inte liknar någon annan. När den rusade mot jorden träffade den slutligen en hjord mäktiga bufflar. Han gav dem en eldig energi som inte är av denna värld. Hämta den energin och ta dig fram till makt och lycka.

Beasts of Fire påminner om spel som Win-A-Beast och 24k Dragon och utnyttjar det populära Buffalo-temat som finns på kasinon runt om i världen.

Spelet bygger på Buffalo Stacks på hjulen och en expanderande hjulfunktion som skapar fler sätt för spelaren att vinna – 12 348 för att vara exakt. Dessa funktioner är utformade för att engagera och underhålla och hålla spelaren nedsänkt i berättelsen om Beasts of Fire.

Episka bilder bidrar ytterligare till det uppslukande spelet. Buffalos är alltid omgivna av en röd nyans, som överdrivs för att representera eld när odjuret tar mer av en ”bränd” form under Free Spins. Andra djur dyker upp på rutnätet; en björn, en puma, en havsörn och en tvättbjörn – alla med mer färgglada toner för att sticka ut på rutnätet.

Spelchefen Charlotte Miliziano säger:

”Vi ville sätta vår egen prägel på ett populärt tema i branschen. Vi ville använda oss av utomvärldsliga sätt att lägga till en ny dimension till Buffalos. I verkligheten är dessa djur fruktansvärda, så vad är ett bättre sätt att förstärka deras grymhet än att lägga till ett eldigt element till deras karaktärer?

”De visuella bilderna fungerar tillsammans med Dynamic Payways för att skapa tempo i spelet, precis som när en flock bufflar rusar mot dig. Detta var vad vi ville replikera i Beast of Fire.

Läs mer om play n go här.